2010. december 22., szerda

Mindjárt itt a karácsooooony!!!


Nos kérem szépen. 363 napja várok, és már nincs hátra 2 egész nap. Még egy egész nap, meg egy kicsi, és indulhat a versenyfutás az idővel. Fadíszítés reggeltől délutánig a szokásos karácsonyi cd-ket hallgatva közben, egy gyors ebéddel megszakítva eme tevékenységet, rapid fürdés, majd jöhetnek advent utolsó percei. Várjuk, hogy átjöjjenek Tesómék, hogy együtt ünnepelje a család a szeretet ünnepét. 

Az ajándékcsomagok itt sorakoznak mellettem a kiságyon becsomagolva, várva azt, hogy örömet szerezzenek a címzettjüknek. Remélem megértitek, hogy nem mutatok erről képeket. :)

Hátra van még némi takarítás, és ha végre kiderül, hogy görbül-e az államháztartástan vizsga jegyem, akkor az asztalomat is lepucolom, amennyire lehetőségem van rá. 

Anya ma már nekiállt a töltött káposzta főzésnek, és Apa is megsüti holnap az utolsó karácsonyi süteményeket. A hagyományoknak megfelelően egy kuglófot nekünk, és egyet Tesóméknak. Anya idei rendelése egy bejglire hajazó kuglófszerű mákos kalács, ami nagyon jól néz ki az újságban. Kíváncsian várom az eredményt.
Még Zoli is kivette kicsit a részét a készülődésben, becsomagolta az ő családjának szánt ajándékokat, és holnap még kijár neki egy kis porszívózás is, mielőtt hazamegy Solymárra.

Azt hiszem, én már csak karácsony után jelentkezem itt a blogon, remélem fogok némileg hiányozni. :)

Sok puszi, és kellemes készülődést a végső visszaszámlálásban! :)



Ezt a havat én is elfogadnám...

4 megjegyzés:

  1. Mindjárt karácsooooony!!!! :)

    Ó, azok a régi közös karácsonyfadíszítések, amikor másra sem volt gondunk, csak arra, hogy hogyan díszítsük fel a fát. Minden évben eszembe jut, és szeretném még egyszer átélni. :)

    Nekem nagyon fogsz hiányozni. :) Igaz, találkozunk majd közben egy párszor.

    Megyek ajándékot csomagolni!

    VálaszTörlés
  2. Jaj, ne is mondd... Minden évben eszembe jut nekem is... De nem tudok rájönni, hogy lehetne megoldani, hogy legalább egy kicsit együtt díszítsük. Lehet, hogy jövőre ezt kellene kérnem ajándékba?? :D
    Oh, köszi, de te csak ne hiányolj, mert szinte minden nap látni akarlak az év hátralevő napjaiban. :)
    MEGVAN AZ ÁHT!!! Én meg elpakolom azokat a könyveket is az útból.. :D

    VálaszTörlés
  3. Már csak bő három óra!!! :D

    VálaszTörlés
  4. És már itt is vaaaaan! Sajnos nem a hó, de a karácsony igen! :)

    VálaszTörlés